A szerelem és a társad nem kívülről fog eljönni hozzád, hanem belülről bontakozik ki belőled
2017. március 12. írta: Eszter 777

A szerelem és a társad nem kívülről fog eljönni hozzád, hanem belülről bontakozik ki belőled

hqdefault.jpgTársban a Társ Egység

 

Mindannyiunkban ott él a férfi és a nő, odabent a lélekben, az elmében és a testben. Rezonálva harcolnak és olvadnak eggyé. Ez a harc és eggyéolvadás jelenik  meg a fizikai síkon, de jóval előtte az asztrál- és mentálsíkon. Teremti a jelenedet, ez teremtette a múltadat és ez fogja megteremteni a jövődet is. Minden attól függ, hogy mennyire van benned e két minőség egységben egymással. Ha állandóan harcolsz magaddal, akkor a férfi és a nő vitatkozik benned és nincs egyetértés… az egyik dominálna, a másik már megadná magát… majd fordítva, a benned élő király letérdelne, a királynő büszkén felszegett fejjel még tartja magát. Ütköznek, vonzzák és taszítják egymást.

Ezért nem tudod eldönteni, hogy egyes helyzetekben hogyan cselekedj és ez nem csak a szerelmi szituációkra igaz, hanem bármire. Egy tárgyaláson is lehetsz nőként férfias és férfiként nőies, mindent az adott helyzet és a te aktuális érzelmi, gondolati állapotod, no meg a benned élő két minőség jelenlegi viszonyulása határoz meg. Ebből alakul ki a teremtésed, jól vagy rosszul, attól függ, hogy a duzzogós király, vagy a hisztis királynő, a jókedvű király vagy a csacsogó, elbűvölő királynő van e porondon éppen.

A szexualitásban pedig erősen van jelen a kettősség. A bennetek élő kettős minőség szeretkezik egymással, ezért váltakoznak az energiák egy együttlét során. Ha éppen nincs összhang, akkor valószínű, hogy két azonos minőség domináns, mondjuk a két férfi, vagy a két nő, ami anomáliát, lehanyatló libidót eredményezhet.

Tudom, hogy ezek megint korszakalkotó szavak, furcsa, egyedi gondolatmenet, de mint mindent, ezt is egyéni megfigyelések alapján írom le.

Egységben kell lenni benned a férfinek és a nőnek, és a benned élő nőre rezonál a a férfiben a nő, és a fordítva, a benned élő férfire a nőben a férfi.

Amikor el tudod fogadni, hogy benned van mindaz, amit eddig kívül kerestél, hogy nem kívül van a férfi, akit keresel, vagy nem kívül van a nő, hanem belül és ha egységbe kerül a két minőség benned, akkor ha nő vagy, a benned rezonáló férfi-jang energiára reagál a teremtésed eredményeként az életedben megjelenő, ezúttal már tökéletesen hozzád passzoló férfi, illetve fordítva, ha férfi vagy, a benned élő női-jin energiára reagál az életedben megjelenő nő, és ha egységben vagytok már a találkozás előtt, akkor a kezdeti összecsiszolodó szakasz után összeolvadtok.

 

E kettősség mindig benned van, MÁR SZÜLETÉSEDTŐL FOGVA, SŐT AZELŐTT IS. TEHÁT HA A TÁRSADAT KERESED, AKKOR NEM A MÁSIK FELEDET TALÁLOD MEG!! HANEM A MÁSIK EGYSÉGEDET, AKI A BENNED LÉVŐ EGYSÉGRE REAGÁL!

Ha még nem vagy egységben magaddal, akkor fél-elem tölt el belül, társtalanság érzés, magányosság, és a fél-elem eredményeként az életedben is egy fél-ember jelenik meg. Azaz egy olyan ember, aki a benned élő nem kerek egész, egymással harcban álló férfi-nő minőségedre reagálva, ő ugyanúgy harcban áll magával és ha két harcban, félelemben, egész-ségtelenségben élő ember találkozik, abból CSUPÁN HIÁNYPÓTLÁS LESZ, KIEGÉSZÍTIK EGYMÁS HIÁNYZÓ RÉSZEIT, AMELY FÜGGÉST OKOZ. NEM ÁRADÓ SZER-ELMET, HANEM ÁRAMLÓ FÉL-ELMET. Vitát és féltékenységet, magányt és frusztrációt, követelőzést, birtoklást, manipulációt, túlzott ragaszkodást vagy menekülését, SZERETKEZÉSEK HELYETT SZEXET, mely előbb-utóbb meghal, hiszen az EMBERNEK A HÁROM ÉNJE, MINT OLYAN /ösztönén, én, felsőbb én/ csupán a harmada ösztönös! A többit, az ént és a felsőbb ént nem elégíti ki semmilyen hiánypótlás, függés, TÉVEDÉSBŐL SZERELEMNEK HÍVOTT SZEXUALITÁS.

Mindhárom énednek boldognak kell lennie és egységben kell lennie egymással, és a társaddal, akiben ugyanennek kell megtörténnie.

Addig nem lesz kapcsolat, sem közös jövő, míg az egyik eléri ezt az állapotot, a másik pedig függ, ragaszkodik, üldözi, bántja, birtokolja, lelkileg zsarolja.

Az  megintcsak nem szerelem, hanem félelem.

 

ÚJ TANÁCSADÁST INDÍTOK E TÁRGYBAN: TÁRSBAN A TÁRS, EGYSÉG BENN, EGYSÉG KINN.

Nem könnyű elérni, nem árulok zsákbamacskát. Megtanulni magadat szeretni, egységben lenni, érezni, hogy nem vagy egyedül, pedig a fizikai síkon igen, magaddal szeretkezni, magadat boldoggá tenni bármivel, és elfogadni, hogy MINDEN BENN VAN, AMIT KÍVÜL KERESEL, MERT HA ELFOGADOD, AKKOR HA BELÜL MINDEN VAN, AKKOR KÍVÜL IS MINDEN LESZ.

elérhetőségem: esztermagegyseg@gmail.com
sms 0670 77 22 134

 

 

Eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemtars.blog.hu/api/trackback/id/tr6812332083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása