ENGEDD MAGAD SZABADON - ÚJJÁSZÜLETÉS ÉS FELTÁMADÁS
2017. április 14. írta: Eszter 777

ENGEDD MAGAD SZABADON - ÚJJÁSZÜLETÉS ÉS FELTÁMADÁS

A világ megérett a SZABADSÁGRA! - oszd meg, továbbítsd mindenkinek, aki szabad, vagy az akar lenni....

Engedd magad szabadon

SZABADSÁG=ÖNMAGAD

Főnix

 

Az egész világ visszhangzik a szabadságtól. Forronganak az emberek. Mindenki ugyanazt érzi, ugyanazt akarja. Azt, hogy senki ne mondja meg, mit gondoljunk, mit érezzünk, mit tegyünk, hogyan éljünk, milyenek legyünk.

AZ UNIFORMIZÁLÁSNAK VÉGE.

Az emberiség képtelen magát egy szürke sablonba beilleszteni, és senki nem akar birka lenni egy nyájban. Semmilyen nyájban. Sem egyháziban, sem politikaiban, sem társadalmiban, sem spirituális uniformist nem akarunk felvenni.

Mindenkinek joga van élni.

Joga van önmagát adni.

Akinek ez nem tetszik, azt mondhat, hihet bármit.

Ahhoz is joga van.

Amikor teremtesz, jogod van önmagadat megteremteni. Jogod van szabadságot érezni és akarni. Jogod van BÁRKINEK BÁRMIRE NEMET MONDANI, AMI NEKED NEM JÓ. Jogod van magadat előtérbe helyezni és ki merni mondani: elég volt!

Jogod van magadnak dolgozni. Magadért élni. A gyermekeidet úgy nevelni, HOGY SZABADOK LEGYENEK.

AKI TISZTA, ŐSZINTE, AKI MER ÖNMAGA LENNI AMIKOR TEREMT, AZ A LEGTISZTÁBB ENERGIÁT FOGJA BEHÍVNI: A FÉNYT ÉS A SZERETETET.

Azt teremteni, ami neki jó. Mert minden ebből indul ki. Ha te jól érzed magadat, és az energiáid felhangolódnak egy nagyon magas szintre, ahol pezsegsz, rezegsz, ÉLSZ, akkor az ki fog sugározni, mint a tóba dobott kő, terjed a hullám, így is, úgy is

Most a szabadság hulláma terjed.

Nem lehet megállítani.

Mondtam… SZABADSÁG, SZABAD VÁLASZTÁS, SZABAD AKARAT.

Azt is mondtam, hogy amit az emberiség sötétségnek hitt, az a fény, és amit fénynek, az a sötétség.

MERT A MÁTRIX LÉNYEGE, HOGY MINDEN FORDÍTVA VAN, MINT AHOGYAN LÁTSZIK.

 

AMIKOR MÚLT HÉTEN ÁTTÖRTÜK A MAG-SZERELEM-BŐSÉG-EGYENLŐSÉG-CSILLAG PIRAMISSAL AZ ELSŐ FEKETE MÁTRIXPAJZSOT, ÉS MEGINDÍTOTTUK AZ EGYLÉLEK-KAPCSOLÓDÁSOKAT, AKKOR PONTOSAN AZT AZ ENERGIAHULLÁMOT VETTÜK FEL, AMELYIK MOST A FÖLDÖN VÉGIGREZEGVE A FIZIKAI VALÓSÁG MINDEN SZINTJÉN UGYANAZT MUTATJA: A SZABADSÁGHOZ VALÓ ALAPVETŐ EMBERI JOGOT ÉS ERŐT.

 

Akinek van szíve, érzi, akinek van esze, tudja, akinek van füle, hallja, akinek van szabadsága belül, annak most lesz kívül is.

 

Az energiák mind ugyanarról szólnak, amiről most a kollektív tudatmag: SZABADSÁG. DOBJ EL MINDEN KORLÁTOT, TÖRJ KI A MÁTRIXBÓL ÉS MERJ ÖNMAGAD LENNI.

Annyi minden megváltozott. Minden egyetlen pontba sűrűsödött össze és ezerféleképpen nyilvánul meg, de ugyanazt jelenti: EMELKEDŐ TEREMTŐ EMBERISÉG.

Lehullnak a láncok, lehullnak az álarcok. Azok, akik nem veszik le az álarcot, azokról le fogja tépni a nép. Mert az emberek erőt kaptak.

Ebben mi is ott vagyunk. Azok az ezrek, akik NAPI SZINTEN VELEM EGYÜTT TEREMTENEK A MAG PIRAMISBAN, és azok az ezrek, akik BÉKEMEDITÁCIÓN, és egyéb csoportos mentális-asztrális Szer-eken vesznek részt, amit más spirituális tanítók vezetnek. MINDANNYIAN EGY IRÁNYBA TARTUNK, MINDEGY, HOGYAN NEVEZZÜK. Ha valaki önmagát adja a küldetésében, akkor önmagát kapja vissza.

 

Minden igazolódni látszik, amit az utóbbi hónapokban leírtam én és mások is. A Nap-Éj Egyenlőség cikkemben a GLOBÁLIS MÉRLEG ÁLTALI ENERGIAKIEGYENLÍTŐDÉS. Az, hogy a fekete mágiák nem hatnak. Az, hogy a jövőből csak pár hónapot látunk előre. Az, hogy nem köt minket karmikus adósság. Az, hogy minden rajtunk múlik, és ahogy teremtünk, úgy változik a jelenünk, a jövőnk és mi magunk.

 

VÁLTOZÁS.  AZ EMBERI TUDAT, LÉLEK IGENIS KÉPES A VÁLTOZÁSRA. SEMMI A VILÁGEGYETEMBEN NEM ÁLLANDÓ. MINDEN FOLYAMATOS MOZGÁSBAN VAN ÉS A MOZGÁS ÉS A VÁLTOZÁS ADJA AZT, AMIT ÚGY HÍVUNK: ÉLET.

 

A “húsvét” VALÓJÁBAN arról szól: újjászületés és feltámadás. EZ TÖRTÉNIK MOST VELÜNK. A lelkünk önmagához érkezik vissza, és ős-ten-i önvalójához, az eredeti szabad lélek rezgésszintjéhez.

Olyan energiák vannak, amelyek mentén kiállunk magunkért, kimondjuk, amit érzünk, felvállaljuk, akik vagyunk. Nem félünk, mert tudjuk, ha félünk, magunktól félünk. Nem félünk többé élni, szeretni, boldognak lenni, elengedni magunkat, eldobni az elvárásokat. Nem érdekel, ki mit mond, ki mit gondol rólunk. Nem foglalkozunk a múlttal, nem rágódunk az elmúlt dolgokon, mert NINCS TÖBB LÁNC, NINCS TÖBB KÖTÉL, NINCS TÖBB ELVÁRÁS, NINCS TÖBB FÉK.

Szabadság van és szeretet, megbocsátottunk magunknak és másoknak.

Tele vagyunk szeretettel, energiával és boldogsággal. Lebegünk, szárnyalunk, lángolunk, újjászületünk és végre megmutatjuk, kik vagyunk mi.

Erősek, tele hittel, vággyal, élettel, örömmel. Elég volt a rágódásból, a tehetetlen önostorozásból, a dolgok túlagyalásából.

HA SZERETÜNK VALAKIT, AZT IS FELVÁLLALJUK.

Ha nem, azt is.

Az Egylélek energiák pedig jönnek, áramolnak és most húsvétkor EGY ÚJABB FEKETE PAJZS TÖRIK ÁT, A MÁTRIX ÚJABB FEKETE PAJZSA. Az Igazság kerül felszínre. Egyéni és globális szinteken. LEHULLNAK AZ ÁLARCOK ÉS MEGLÁTJUK, MINDEN OTT VAN, AHOL EREDETILEG KERESTÜK.

Aki mer önmaga lenni, az  most feltámad, új életet, új erőt kap és végtelen boldogsággal fog szárnyalni.

Aki nem mer önmaga lenni, az most azt fogja érezni, keresztre feszíti önmagát és a maga félelmében önmagától fél.

Aki ezt teszi, az nem tudja: AHOGY JÉZUST SEM FESZÍTETTÉK KERESZTRE, ÚGY MINKET SEM FOGNAK AZÉRT, MERT ÖNMAGUNK MERÜNK LENNI ÉS FELVÁLLALJUK EZT.

Jézus királyként távozott Mária Magdolnával, és mielőtt elment volna, elé térdeltek azok, akiket a világ a kivégzőiként ismer. Megcsókolták a ruhája szegélyét és ő azt mondta nekik: “Olyanok vagytok, mint én, csak nem tudjátok. Mindenki olyan, mint én, és én olyan, mint mindenki más. A világ egyszer majd megérzi, hogy ott vagyok mindenkiben, mert mindenki ott van bennem. Egy minden ami létező. Csak a félelem különíti el az élőket egymástól.”

 

Hamis ünnep, de az energiák nem hamisak. Másról szólnak, mint amit mondanak nekünk, de mi már rég tudjuk ezt. Jézus is szabad volt, és soha nem húztak a fejére töviskoronát. Mi is szabadok vagyunk, és már nem félünk attól, hogy más megítél, mert megértettük: aki ítélkezik, az  magát ítéli el.

 

ENGEDD SZABADON MAGADAT ÉS DOBD EL MINDAZT, AMI OLYAN HELYRE, OLYAN IDŐBE, OLYAN KÖZEGBE KÖT, AHOL TE NEM VAGY SZABAD. AKI ÖNMAGA MER LENNI, AZ NEM TŰRI, HOGY MANIPULÁLJÁK, HOGY IRÁNYÍTSÁK, HOGY URALKODJANAK RAJTA, HOGY NEKI BÁRMIT MEG KELLJEN TENNIE. MERT SZABAD AKARATA VAN ÉS AZT TESZI, AMIT Ő ÉREZ A LEGJOBBNAK. AKIBEN SZERETET VAN, AZ CSAK JÓT TEHET, ÉS A SZERETETNEK EZER ARCA VAN, AKÁRCSAK A SZABADSÁGNAK.

 

Ne félj attól, hogy azt mondják, más lettél. Nem lettél más. Csupán most már megmutatod, mindig is más voltál :)

 

Szabadság

Szerelem

Egység

 

Eszter

2017. április 14.

 

elérhetőség és időpontfoglalás:

esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

a hosszú hétvégén, az ünnep alatt is elérhető vagyok,

a 13. kerületben, a Westend közelében.

Személyesen, skypon, telefonon.

Holnap, április 15-én 14.00-16.00 között:

A jövőd kulcsa a jelenedben van - Csoportos Személyes Meditáció

2017. április 15. 14.00-16.00



Hozd a vágyott jövődet a jelenedbe, ne várj arra, hogy magától jön el, mert minden belőled indul ki és hozzád tér vissza. Összekapcsolódunk a Szíriusz magjával és Földanya magjával, ezeket pedig a te lélek- és tudatmagoddal összekapcsolva egységbehívjuk a valóságodat, LEGYEN MINDEN MOST.

Az idő és a tér a kezedben van, a valóságod és a jelened olyan, mint egy festővászon, vagy mint egy darabka agyag, úgy formázod, alakítod, ahogyan TE akarod.

Nem úgy, ahogyan mások akarják.

Akik nem ugyanazt festik a saját vásznukra, azoknak nincsen helyük a jelenedben. A jelenedből bontakozik ki a jövőd. Légy ÖNMAGAD.

Teremts magadnak egységet, teljességet, tudatosságot, párkapcsolatot, bőséget és küldetést.

Az általam alkalmazott technikát mutatom meg erre, amit a saját életemben használok.

 

Jelentkezés, helyszín és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

 

Ugyanez lesz skypon is húsvét után.

 

Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás

Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk

IKERLÁNG vagy EGYlélek TANÁCSADÁS - merre tovább? Illúzió, vagy valóság?

Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások

Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő

oktatás, személyiségfejlesztés, teremtő foglalkozások

http://szerelemtars.blog.hu/

http://egyenloelosztas.blog.hu/

http://necsalodjtobbet.blog.hu/

 

 

/a többi blogom és honlapom is megvan/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemtars.blog.hu/api/trackback/id/tr5012425669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása