Ikerlángok és a földi valóság - Tiszta lappal, illúziók nélkül I. rész
2017. április 03. írta: Eszter 777

Ikerlángok és a földi valóság - Tiszta lappal, illúziók nélkül I. rész

Válaszok a miértekre - égi energiák leáramlása a Földre

Emberi kapcsolatok - egységek égen és földön - Társban a Társ, Fényisten és Fényistennő egysége, öntudatra ébredt, szabad emberek

Égi kapcsolódások - intergalaktikus energiák, ikerlángok

Földi lélekszerződések /2017. január 13-a óta nem húzzák vissza a valóságunkat, nem léteznek többé, nem determinálnak és nem zárnak börtönbe minket előző életes fogadalmak, eskük, karmikus adósságok és reinkarnációs traumák/

Intergalaktikus /égi/ lélekszerződések /most kezdenek csak igazán érvényesülni, életbe lépni/

Köztes létben kötött lélekszerződések - nem érezhetőek, mert a lélekmagok egyre tisztábbak, a lelkek letisztultabbak, e tekintetben sincs szükség determinációra

I. rész



Megoldó, gondolkodó ember vagyok. Kapcsolatban állok több bolygó energiáival is, és több forrásenergiával, illetve a Világlélekkel. Ezekkel mások is kapcsolatban állnak és csatornázzák őket. Én azonban nem csak a képességeim erejét, hanem az elmém erejét is használom a folyamatban.

Azért vagyok itt, hogy megoldjam, átlássam és rávilágítsak a valóságra, tanítsak és segítsek mindenkit az úton, tovább.

Amikor azt írtam, az ikerláng kapcsolat az nem kapcsolat, hanem kapcsolódás, és éppen ezért nem boldoggá tesz, hanem a jövőbe vetíti a fókuszt, ráadásul egy másik emberre, éppen a lebegés ellen tiltakoztam. A lebegés, mely nem a fizikai valóságban van, hanem a két másik síkon.

Mivel három síkon létezünk, fizikai, mentális/gondolati/, asztrális/érzelmi, lelki/, mindhárom lényünknek kapcsolódnia kell ahhoz, hogy egy kapcsolat valóban kapcsolat legyen, ne csak kapcsolódás.

A kapcsolódás az ikerlángok között az intergalaktikus lélekszerződések miatt olyan erős, hogy érzitek, látjátok, halljátok egymást és mindaddig, míg a lélekrészeitek egymásban vannak, nem tudtok elszakadni egymástól. A lélekrészek akkor vándorolnak vissza a helyükre, ha mindét fél elengedte az illúzióit. Az intergalaktikus lélekszerződés azonban marad.

Arra való, hogy LEHOZZA AZ ÉGI ENERGIÁKAT A FÖLDRE. Besegítsen a bolygó változásában, az emberiség ébredésében, a felszabadulásban, a megvilágásodásban, a mátrixból való kimászásban a jelenleg még mindig elkeserítően alvó emberiségnek.

Mivel az intergalaktikus/bolygóközi, galaxisok közötti/ lélekszerződések energiája nagy, amikor ezek leáramolnak a Földre, akkor terjednek, mint amikor a követ bedobod a tóba.

EZ AZ ENERGIA KÉPES BEÁRAMOLNI EGY FÖLDÖN MEGVALÓSULT EGYSÉGBE IS, AHOL KÉT TÁRS VAN EGYÜTT, AKIK ÖSSZE TUDTAK CSISZOLÓDNI, LETETTÉK AZ ILLÚZIÓIKAT ÉS EGYSÉGBE KOVÁCSOLÓDNAK. Úgy áramolnak be, hogy akár egy korábbi ikerláng kapcsolódásból hozzák át, akár úgy, hogy tudnak kapcsolódni az Ősforráshoz /Világlélek, az Atya és Anya/.

A bennük és köztük áramló szer-elem és szeretet miatt árasztják a fényt.

Azonban árasztják a szabad akaratot, a szabad választás jogát, az öntudatra ébredést és a fizikai síkon létező életet is, melybe be tudták integrálni a másik két sík erejét. Mindegy, hogy hogyan, és az is mindegy, hogy spirituálisak-e, vagy sem.

Szeretet és alázat kell, elfogadás, befogadás, megengedés, megbocsátani tudás, és ebből már jön a fény bőségesen.

 

Az ikerlángoknál nagyon-nagyon szép, tényleg nagyon, hogy valakivel kapcsolódni tudsz és ezáltal felfedezed, hogy a fizikai sík tényleg csak az egyik sík. Itt megjegyeznék egy fontos tényt: mindenkivel tudsz kapcsolódni, nem csak az ikerlángoddal! Illetve, nem csak egy ikerlángod van, hanem több is, több emberben hagytál lélekrészeket és ő benned.

Szép, hogy a kapcsolódás és felfedezés által fejlődsz. Az méginkább, hogy használni kezded a képességeidet. Spirituális útra lépsz, hiszen a spiritualitás is te magad vagy, mert az ember spirituális lény. Már akkor, amikor ez az ikerlángosdi az életembe került, is azt éreztem, csodás kapukat nyit ki ugyan, no de hol van az ÉLET? Hol a valóság? Hol a fizikai, az anyag?

Rengeteg sikeres cikkem volt éppen e tárgyban, ahol azt hangsúlyoztam már évekkel ezelőtt is: ÉLJETEK! NE VÁRAKOZZATOK! MIRE???

Mégis, oly sokan még mindig vártok és nem értitek a lényeget:

magatokra vártok!

Amíg magatokat messze-messze látjátok a távoli jövőben boldognak, addig magatok is elérhetetlen lesz önmagatok számára! Mert az akkor lesz majd, és mivel mindig csak várjátok, az a bizonyos kép, amit belül láttok, azt mindig csak belül fogjátok látni. Mert a jövőben van a fókusz.

Én annak örülök a legjobban, ha valaki úgy jön el hozzám, hogy azt mondja: elegem van a várakozásból. Segíts.

Nem véletlen, hogy január 13-a óta a jelenben élés az egyetlen, ami tényleg segít. Mert nincs értelme sem a múltat kotorászni, sem a jövőt illuzionálni. Az a fontos, ami most van.

Amikor egy illúziót táplálsz, azt energiákkal táplálod. Teremted újra és újra.

Az ikerláng kapcsolatoknál az a dolog rákfenéje, hogy amikor össze akarják az emberek hozni a három síkot egybe, ráébrednek, hogy sehogy se illenek össze…  mert nem tudnak. Ugyanis az ikerláng kapcsolatok egyelőre INTERGALAKTIKUS LÉLEKSZERZŐDÉSEK ALAPJÁN AZ ÉGI ENERGIÁKAT HOZZÁK LE A FÖLDRE. GYÖNYÖRŰEN LEÁRAMOLTATJÁK MINDAZT, AMIBEN MÁSIK BOLYGÓKON MEGEGYEZTETEK. Nem ezen.

Más fogalom a földi lélekszerződések: fogadalmak, eskük, kötöttségek, kötések, fekete mágiák és mindaz, ami kényszer vagy kétségbeesés szülte állapot volt.

Erre írtam azt, január 13-án, hogy törölték a lélekszerződéseket.

Az intergalaktikusakat azonban nem, mert azok nem ezen a bolygón jöttek létre és nem volt közük olyan földi dolgokhoz, melyek két embert egy-egy fizikai síkú helyzetbe belekényszeríthettek volna, hiszen nem ezen a síkon jöttek létre és a céljuk magasabb rendű. Az intergalaktikus lélekszerződésekkel lélekrészt is hagytatok egymásban, melyeknek VISSZA KELL KERÜLNIÜK A HELYÜKRE. Ez akkor is megtörténik, ha te a két másik síkra - tehát nem a fizikaira - vonatkozó jelenlegi nem létezőben akarsz lebegni, mert amikor már eléggé fáj, hogy ez a kapcsolat NINCS JELEN A FIZIKAI VALÓSÁGODBAN, te magad fogod elindítani a folyamatot, mely mentén a két lélekrész visszakerül a helyére, mivel a fizikai síkot egyesíted a kettő másikkal, és önmagaddal egységbe lépsz.

Jelenleg az ikerláng kapcsolódások funkciója ez, és nem csak egy emberrel van ez, hanem többel is. Valóban emelik a globális rezgést, de végtelen hiányérzettel járnak együtt.

 

AHHOZ, HOGY AKÁR EGY VALÓS /NEM VETÍTETT, ILLUZIONÁLT, RÁFOGOTT, KITALÁLT, HANEM TÉNYLEG INTERGALAKTIKUS LÉLEKSZERZŐDÉSEN ALAPULÓ, HATALMAS ENERGIÁJÚ/ IKERLÁNG KAPCSOLAT LEJÖJJÖN A FIZIKAI SÍKRA ÉS EGYSÉG LEGYEN BELŐLE, AHHOZ:

  1. lépés: le kell tenniük minden illúziót

  2. Szembe kell nézniük önmagukkal

  3. Át kell értékelniük a múltat

  4. Meg kell érteniük és érezniük, hogy szabad akarattal rendelkeznek

  5. A szabad választás joga alapján, amennyiben már van egységük valaki mással, akkor két dolog történhet: vagy a jelenlegi egységükbe áramlanak bele az intergalaktikus energiák, vagy az ikerlángok közti erő nagyobb, mint a jelenlegi kapcsolatukban lévő energia, így elhagyják a jelenlegi párjukat, egymásért.

  6. Vissza kell adniuk egymásnak a lélekrészeket

  7. El kell engedniük a másik bolygókon lévő traumákat, melyet én a belső fókusz-jelenvalóság fogalkozással, mélymeditációval a jézusi megbocsátás energiáinak beengedésével, és a szerelem és egység mag mágiával szoktam megoldani a hozzám fordulóknak, de már önmagában Jézus beengedése mint forrásenergia magadba is sokat segít /hidd el, hogy megérdemled, hogy benned legyen ez a csodálatos, tiszta energia, mert ő azt mondja, mindenki olyan, mint ő, csak az emberek ezt nem látják/

  8. Le kell tisztulnia a mátrixnak körülöttük, bennük, és körülöttük nem csak a közvetlen környezetüknek, hanem egy KRITIKUS TÖMEGNEK.

 

elérhetőség és időpontfoglalás:

esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás

Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk

IKERLÁNG TANÁCSADÁS - merre tovább? Illúzió, vagy valóság?

Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások

Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő

oktatás, személyiségfejlesztés, teremtő foglalkozások

http://szerelemtars.blog.hu/

http://egyenloelosztas.blog.hu/

http://necsalodjtobbet.blog.hu/

 

/a többi blogom és honlapom is megvan/

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemtars.blog.hu/api/trackback/id/tr4912397227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása