Egy csoda története
2017. március 23. írta: Eszter 777

Egy csoda története

 

Az alábbi történet jó példája az illúziókból a jelenbe való átváltásnak, és az elérhetetlen álmok kergetése helyett a valóságba való belépésnek, melynek mentén megkapja valaki a boldogságot. Azt a boldogságot, ami a szeme előtt van, csak éppen nem vette észre, mert a fókusza nem önmagán és a jelenén, a valóságon volt, hanem valaki máson, aki mindebből nem kért…

 

Egy kétségbeesett, szomorú nő hívott fel egy nap, néhány hónappal ezelőtt. Szerette volna rendbehozni a kapcsolatát, és tanácsadást kért tőlem telefonon. A tanácsadás alatt már elsőre kihoztam a kártyákból, még mielőtt bármit is mondott volna, hogy két férfi van körülötte, az egyik szereti, és mellette van, stabilan, a másik is szereti ugyan, de nem fog beleállni a kapcsolatba. Kérdés volt persze, ki kicsoda :) Láttam a negatív energiákat is, melyek körbevették ezt a nőt, a házasságát és az egész életét. Az a férfi, akire a fókuszt vetítette, az a házasságon kívüli szerelme volt. Akire nem, és akit figyelmen kívül hagyott, az a férje. A férje a stabil, a másik férfi a menekülő.

A férje körül is volt valaki, egy olyan nő, aki meg akarta kapni a magányos férjét. A nő, aki felhívott engem, úgy érezte, hogy az a másik nő bocsát ki negatív energiákat rá és a szerelmi életére, de úgy látta és hitte, hogy a szerelme és közte azért nem teljesülhet semmi mert az a nő őt átkozza.

Elmondta, hogy a házassága régóta megromlott, mert az a másik nő a férjét akarja, és ő ezért a férjét azzal bünteti, hogy egy másik férfi után nézett… és meg volt róla győződve, hogy a férje megcsalta őt. Azonban mondtam neki, hogy ez nem igaz.

Ezen meglepődött…

A másik nő esetében inkább éreztem erőszakos, akaratos, domináns túltengő férfienergiát a nőben, mintsem fekete mágiát vagy átkot.

A szerelme esetében pedig rögtön láttam, hogy a férfi hamis és nem  őszinte és el kellene engedni…

Kiderült, hogy a férfi valóban ilyen, és hogy méltatlan hozzá. A negatív energiák pedig onnan jöttek, hogy egy olyan illúziót teremtett a fájdalmából és a magányából, melyek létrehoztak egy fekete szív-lélek-elme börtönt, egy leplet a szemén, a szívén és a lelkén, az elméjén és az életén. Ebben az esetben az “átok” nem kívülről jött,  hanem egyszerű önsorsrontás volt.

Elindultunk előre az úton, meditáltunk és eltávolítottam a negatív energiákat, FELOLDOTTAM AZ ILLÚZIÓT.

EZZEL EGYÜTT LEHULLT A LEPEL A SZEMÉRŐL ÉS A SZÍVÉRŐL, AZ ELMÉJÉRŐL ÉS AZ ÉLETÉRŐL IS.

Nem sokkal később már arról számolt be, hogy jobban van és már nem érdekli az a férfi, akit előtte a szerelmének hitt.

EGY CSATORNÁZÁS TÖRTÉNT EZUTÁN. EKKOR KAPTA MEG AZT AZ INFORMÁCIÓT RAJTAM KERESZTÜL, HOGY KI IS A TÁRSA VALÓJÁBAN….

Emlékszem arra a néhány percre, ahogy elmondtam neki: a férje nem hibás, de ő bizony nagyon is! Miért is várja, hogy szeresse őt valaki, ha ő maga se tudja szeretni magát! Folyton KÍVÜL KERESI A SZERETETET ÉS A SZERELMET, ráadásul nem ott, ahol kellene! Ábrándozik egy jobb jövőről, de nem a jelenlegi valóságából szeretné megteremteni, HANEM ARRA VÁR, HOGY MAJD VALAKI MÁS ELHOZZA NEKI A BOLDOGÁGOT ÉS MEGMENTI A “ROSSZ” HÁZASSÁGÁBÓL..! Felvilágosítottam, hogy NEKI KELL MEGMENTENIE MAGÁT ÉS NEKI KELL MEGTEREMTENI A JÖVŐJÉT A JELENÉBŐL! A társa pedig A FÉRJE. AZ A FÉRFI, AKI SOHA NEM CSALTA MEG, MÍG Ő IGEN, AZ A FÉRFI, AKI MELLETTE ÁLLT ÉS VÉGIGNÉZTE A SZENVEDÉSÉT, NEM HAGYTA EL, MERT TUDTA, A FELESÉGE CSAK ELTÉVEDT, DE VISSZATÉR A KÖZÖS ÚTRA… AZ A FÉRFI, AKI FELTÉTEL NÉLKÜL SZERETI, TÁMOGATJA AZ NEM AZ, AKIRE A SZERELMET VETÍTETTE RÁ, ÉS A VÁGYOTT IDEÁLKÉPET, EGY ILLÚZIÓT. ILLÚZIÓ HELYETT A CSODÁLATOS VALÓSÁG AZ VOLT, HOGY A TÁRSA MELLETTE VAN, VELE LAKIK, SOK ÉVE A FÉRJE, ÉS BIZTATTAM, HOGY MENJEN ODA HOZZÁ, KÉRJEN BOCSÁNATOT AZÉRT, AMIT ÉVEKEN ÁT TETT VELE, MERT A FÉRJÉT LÁTTA EGYEDÜL HIBÁSNAK, HOLOTT Ő VOLT AZ, AKINEK VÁLTOZTATNI KELLETT VOLNA, ÉS HA KÖZELEDETT VOLNA A FÉRJÉHEZ, A SZERETET MENTÉN MEGOLDHATTÁK VOLNA MÁSIK NŐ ÉS MÁSIK FÉRFI NÉLKÜL... Megnézni, hogy a házasságukban mi romlott meg és mit kell tenni azért, hogy rendbe hozzák, hiszen a férj is hibás volt a házasság megromlásában azzal, hogy a munkába temetkezett.

A nő sírt a telefonban akkor és azt mondta, tényleg… igazam van, hiszen Ő VALÓJÁBAN A FÉRJÉT SZERETI, ÉS MIVEL ÚGY ÉREZTE, A FÉRJE ELTÁVOLODOTT TŐLE ÉS MÁR NEM SZERETI ŐT, SŐT, BIZTOSAN AZT A MÁSIK NŐT SZERETI - holott a férjét az a nő soha nem érdekelte -, így a szerelmet elkezdte máshol keresni.

NEM BELÜLRŐL EMELTE KI, HANEM KÍVÜLRŐL AKARTA BEHOZNI, ÉS ENNEK MEGFELELŐEN MEGTEREMTETT EGY FÜGGÉST.. EGY ILLÚZIÓT, ÉS RÁADÁSUL AZT MONDTA, EZ IKERLÁNG KAPCSOLAT…

Ennek megfelelően az egész hitrendszert is ráhúzta és várta a nagy beteljesülést.

Szembesítettem vele, hogy a beteljesülés bizony őbenne van ITT ÉS MOST!

És ha odamegy a férjéhez, megöleli, bocsánatot kér tőle és elmondja, hogy valójában mit érez, amit a telefonban nekem már bevallott és ezzel együtt saját magának is… nevezetesen azt, hogy ő a férjét szereti és mindig is őt szerette, akkor onnantól már beteljesültek…

És így lett… még aznap este megtörtént a csoda…

Egymásra talált egy férj és egy feleség...akik sok évig nem látták tisztán egymást. Lehullt a lepel a feleség szeméről és a férj, aki várta, hogy a társa ébredjen, szerelemmel  ölelte magához a fele-ség-ét.../szép magyar nyelvünk, ugye?/

A csoda belülről lépett ki a valóságba és nem kívülről egy másik ember által.

Mert a csoda bennünk van, és ahogy felfedezzük, hogy ezzel együtt a szerelem csodája is, akkor megtapasztaljuk és MEGLÁTJUK, hogy a szerelem a valóságunkban, a jelenünkben van, észrevesszük azt, akit addig nem vettünk észre, CSAK MERT NEM FELELT MEG AZ ÁLTALUNK ELKÉPZELT ILLÚZIÓNAK.

A csodák soha nem csinnadrattával és tüzijátékkal érkeznek.

Hanem a hála könnyeivel, a szeretet hullámain, egy öleléssel, egy csókkal és talán a négy leggyönyörűbb magyar szóval:

SZERETLEK,

KÉRLEK,

BOCSÁSS MEG,

KÖSZÖNÖM.

 

Eszter

2017. március 23.

 

elérhetőségem és időpontfoglalás:

esztermagegyseg@gmail.com

szerelem-tükör tanácsadás,

neked is segítek, hogy felfedezd a csodát :)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemtars.blog.hu/api/trackback/id/tr6312363785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása