Az igazság az Ikerlángokról
2017. március 12. írta: Eszter 777

Az igazság az Ikerlángokról

Az Igazság az Ikerlángokról


Hosszú út van mögöttem. 2013-ban találkoztam először ezzel a jelenséggel. Akkor már világszerte sokan beszéltek erről. A fázisokról, és a nagy beteljesülésről - AMELY SOHA SEM JÖN EL.


TÖBB IKERLÁNGOD IS LEHET.
TÖBB LÉLEKRÉSZEDET HAGYTAD MÁSIK REINKARNÁCIÓKBAN - NEM CSAK EZEN A BOLYGÓN - EGY MÁSIK LÉLEKBEN.
Nem a lelked másik fele! Hanem a lelked egy részét hordozza, és amikor találkoztok, egy elég komoly, fájdalmas, tanitó-gyógyitó folyamat alatt, ami évekig is eltart, VISSZAADJA AZT NEKED, TE PEDIG AZ Ő BENNED HAGYOTT LÉLEKRÉSZÉT ADOD VISSZA NEKI.
A lélekrészek visszaadásakor az energiák kiegyenlitődnek és a KAPCSOLÓDÁS VÉGET ÉR. A legtöbb esetben EBBŐL NEM LESZ FIZIKAI KAPCSOLAT. UGYANIS NEM ERRŐL SZÓL!
Szól felkészitésről, férfivé-nővé válásról, felemelkedésről, katalizátorként hat az életedben. Önmagad felé visz és az Ősten felé. Nem a hamis Isten felé! Az Őstened az ÖnMAGad magja. Minél közelebb kerülsz önmagadhoz, annál közelebb kerülsz az Őstenhez, vagy a Jóistenhez, a magyarok istenéhez.


AZ IKERLÁNG KAPCSOLAT AZ EGY FOLYAMAT, EGY RÉSZE AZ ÉLETEDNEK, TÖBBSZÖR IS BEKÖVETKEZIK, TÖBB EMBERREL! NEM AZ EGYSÉG! Ahhoz túl fájdalmas, túl kemény, túl sok benne az egymás bántása, hogy abból valaha is egység legyen.
AZ IKERLÁNG KAPCSOLAT NEM EMELI A FÖLD REZGÉSÉT, CSUPÁN MEGTÁMOGATJA A GLOBÁLIS FOLYAMATOKAT.
AMI-AKI EMELI A FÖLD REZGÉSÉT ÉS VISZONT, AZ TE VAGY! A TE VÁLTOZÁSOD! HISZEN SOK ESETBEN AZ IKERLÁNGOD NEM VÁLTOZIK! NEM TANUL! NEM EMELKEDIK!
Nincs olyan, hogy HAMIS IKERLÁNG KAPCSOLAT.
A tanitási folyamat nem lehet hamis, jöjjön bármilyen köntösben is.
AZ EGÉSZNEK A TÁLALÁSA, AZ A HAMIS!
Ezt a hibát én is elkövettem, hiszen 2013-tól magamba integráltam azt, ami a világhálón terjedt. A globális megtévesztés része lettem. Azonban mivel eléggé öntörvényű, szabad vagyok, végig azt hangoztattam, hogy éljetek a mostban, lépjetek tovább, ne várakozzatok, a várakozás várakozást teremt, stb. Rengeteg irásom volt e témában.
Az Ikerláng Kapcsolat mint olyan egy energiakiegyenlitődési folyamat, melyben a két fél, akik nem egymás másik felei, a Nap tüzével Lángolási folyamatban gyógyitják meg egymást, kiégetik egymásból azokat a minőségeket, melyeknek nincs ott helyük. Felkészitik egymást a jövőbeni VALÓS TÁRSRA, AKI EGY MÁSIK EMBER!
Az Ikerláng Kapcsolat nevében ott a megoldás: Iker-Láng. Tükröket tartotok egymásnak, mégpedig Lucifer tükreit a negativ érzésekkel, fájdalmak megélésével, mindezt Lángolva, égve a tűzben, mert a tűz tisztit és teremt egy új, tiszta kezdetet, egy jövőbe lépést, egy tiszta lapot.
A globális megtévesztés lényege:
AZ IKERLÁNG KAPCSOLATBÓL LESZ AZ EGYSÉG.
EZ NEM IGAZ!
EBBŐL NEM LESZ EGYSÉG!
Mentális-asztrális szinten sok dimenzióban lehettek egyek, és van más bolygón kötött LÉLEKSZÖVETSÉTEK IS, sőt atlantiszi és lemúriai is, mindezt a cél érdekében, hogy ha egymáson túljuttok, beléphessen a Társ az életetekbe, AKIVEL A KÜLDETÉST ÉS A KÖZÖS ÉLETET, AZ EGYSÉGET MEGÉLITEK.
FIZIKAI SIKON EZ A KAPCSOLAT CSAK RÖVID IDŐKRE, INGADOZVA MŰKÖDHET.
Mivel túl nagy a súrlódás, a különbözőség, és a menekülés.


A Társ és az Egység az teljesen más.
Ott két ember a fenti folyamatokon túljutva válik eggyé, mert AZ IKERLÁNG KAPCSOLATOK , TÖBB IS, AZ ÉLETÜKBEN, TETTE ŐKET KEREK EGÉSSZÉ.
AZ IKERLÁNG KAPCSOLATOKBAN A MÁSIK FÉL AMENNYIBEN NEM TANULT, NEM GYÓGYULT, NEM VETTE LUCIFER TÜKREIT ÉS NEM VÁLTOZOTT, NEM LESZ KEREK EGÉSZ ÉS EGÉSZ ÉLETÉBEN KERESNI FOGJA A PÁRJÁT, MERT A KAPCSOLATOKKAL HIÁNYT AKAR PÓTOLNI, KIVÜL KERESI AZT, AMI BELÜL NINCS MEG.


Az Egység az Tény. Az egységért nem kell küzdeni, hanem dolgozni kell rajta, együtt. Közösen. Jól kommunikálva, feltétel nélküli szeretettel, bizalommal fordulva a másikhoz. Összeolvadva, közös életútra lépve, ahol minden egyértelmű.
Nincsen menekülő-üldöző, sem állandó egymás bántása, fájdalom és boldogság váltakozása. Az egységben állandósult, nyugalmas rezgés, harmónia és kiegyenlitett energiák, stabil férfi-női szerepek vannak.
Teljesen más, mint az Ikerláng Kapcsolat.


A VESZÉLYT AZ JELENTI, HOGY HA VALAKI AZ IKERLÁNGOSDIT JÁTSZVA VÁRJA A CSODÁT MIKÖZBEN ELMEGY MELLETTTE A TÁRSA, ÉS Ő NEM IS VESZI ÉSZRE, HOGY ÉLETÉBEN A LÁNGOLÁSI FOLYAMAT VÉGET ÉRT!


Ha boldog akarsz lenni, először magadban kell megtalálni a boldogságot, ahhoz pedig egységben kell lenned önmagaddal, az őstennel, kerek egésznek, megérteni, hogy mindaz, amit kivül kerestél, az benned van. Nem másra vetiteni a fókuszt.
Mindaz, amit eddig tanitottam, átadtam, a személyiségfejlődés, pszichológia, a Lucifer téma, mint egység, a mostban élés, a jelen-valóság, a tudatos én, a tudatos teremtés NÉLKÜLÖZHETETLEN AZ ÖNMAGADDAL VALÓ EGYSÉGHEZ.
Ha önmagaddal egységbe kerültél, belép az életedbe a társ.
Meglehet, hogy már régóta ismered! De elmentél mellette, mert hamis illúziókat kergettél, amelyek csillognak, de nincs mögöttük semmi!


Nincs olyan hogy ikerlángból egység! Az ikerláng és a Társ az két külön fogalom!


Megint olyan dologról beszélek, amit végigéltem, végigcsináltam és pontosan tudom, hogyan csináltam, hogyan léptem túl rajta, és hogyan jutottam el a Társig.


elérhetőségem: esztermagegyseg@gmail.com
sms 0670 77 22 134


Végh Eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemtars.blog.hu/api/trackback/id/tr7112332125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása